zondag 2 juli 2017

Servies als inspiratiebron

Inspiratie voor een nieuw gerecht kan overal vandaan komen, soms op de vreemdste plekken of momenten. Heb je servies wel eens als startpunt voor een nieuw gerecht genomen? De vorm, kleur of structuur van een mooi bord kan een bijzondere bron van inspiratie zijn. 


De vier elementen aarde, wind, water en lucht vormden een bron van inspiratie voor Villeroy & Boch’s nieuwe decor Amarah, ontwikkeld met het oog op de huidige voedsel- en stijltrends in de verfijnde gastronomie. Amarah is ingetogen, zelfbewust, verrassend ongedwongen en brengt zinnenprikkelende kleuren met ambachtelijk handwerk terug in de gastronomie. 

Geïnspireerd door een bord uit deze collectie, hebben we een compositie ontwikkeld van rabarberrollen met mangokaramel, vanille, basilicum en mango. Het bord waarop deze compositie is geïnspireerd, is het bord in de kleur Red Sun afkomstig uit de collectie Amarah van Villeroy & Boch. De overige beschikbare kleuren uit deze collectie zijn; Aquamarin, Taupe & Terra, Reed en Date Flower. 

Meer informatie over deze collectie is te vinden op: www.villeroy-boch.com/hotel, of neem contact op met: Monique Gunther via telefoonnummer: +316-21712785.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten