donderdag 8 juni 2017

Gastronaut Gijs wint Vegetarian Change 2017

Afgelopen 28 mei vond de 4e editie plaats van de International Contest of Vegetarian Cuisine en niemand minder dan onze eigen Gastronaut Gijs Kemmeren won!



De wedstrijd die plaatsvond in Milaan is georganiseerd door Pietro Leeman, chef van restaurant Roia*. Gijs, chef van Herberg de Kop van ’t Land presenteerde daar samen met teamgenoot Robrecht Haex 2 gerechten. Met deze gerechten ging hij de strijd aan tegen 8 andere finalisten.

Gijs serveerde een veganistisch voorgerecht geïnspireerd op Hollandse erwtensoep met een zomerse tint. Daarnaast serveerde Gijs een vegetarisch hoofdgerecht asperges, tuinbonen en karnemelk. Gijs en Robrecht scoorde extra punten door het gebruik van duurzame en no-waste producten zoals zelfgeproduceerde olie van tuinboonpeulen. De gerechten die Gijs presenteerde staan momenteel ook gewoon op zijn menu.

Wil je meer zien van de kookstijl van Gijs?
Bekijk dan hier de 112 (!) componenten die hij met ons deelt, waarvan deze 24 gloednieuw zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen