dinsdag 23 mei 2017

Rauw gelanceerd, bestel nu!

De tijd vliegt: Gastronomixs.com is alweer vijf jaar online! Om dit jubileum te vieren, maar nog meer als eerbetoon aan het vak, besloten wij het allereerste ‘insider lifestyle’ magazine voor koks te maken. 

Dit magazine, genaamd ‘Rauw, by Gastronomixs’ werd maandagavond 22 mei, in het bijzijn van ruim 220 genodigden, op spectaculaire wijze gelanceerd. Voor dit unieke magazine dook ons team, samen met meer dan 25 externe creatieven, diverse Nederlandse en buitenlandse keukens in voor anekdotes, verhalen en beelden. Van sterrentent tot bistro en van cruiseschip tot broodjeszaak.

Wars van valse glamour
We willen iets teruggeven aan de gebruikers en fans van ons online platform. Jeroen: “Rauw geeft een unieke blik in de professionele keuken. Het is voor een groot deel gemaakt door mensen uit het vak zelf en laat de professionele keukencultuur zien. Niet met de vaak misplaatste glamour van foodies, bloggers en hipsters... Nee, het echte werk waarin iedere chef zich zal herkennen!”

Geen receptenblad
Rauw toont de ongepolijste kant van het vak en het blad gaat vooral over mensen. Zo krijg je een kijkje in het leven van leerlingkoks in toprestaurants, komen vrouwen van (wereld)beroemde koks aan het woord en doorgronden de makers de (vaak torenhoge) ambities van de leveranciers van de topgastronomie. Uniek is de 16-pagina tellende fotoreportage ‘The kitchen never sleeps’, die met wegwerpcamera’s gemaakt is door 50 chefs uit Nederland en België! Inge: “Verwacht geen blad vol recepten. Behalve de 7 recepten voor fatsoenlijk personeelseten, want dat schiet er nogal eens bij in, gaat het echt over het leven en werk van professionele koks”. Vier Nederlandse keukenmeesters, waaronder Cees Helder, delen het verhaal achter hun signature dishes en drie columnisten geven hun ongezouten mening over de ‘diersoort’ koks. Het is hoe dan ook een ode aan het hardste en mooiste vak dat er is!

Exclusief verkrijgbaar
Rauw is, in beperkte oplage, enkel online verkrijgbaar via Gastronomixs.com. Het blad telt maar liefst 148 pagina’s, weegt 720 gram, is zeer luxe afgewerkt en kost €17,50 (gratis verzending voor zowel NL als BE). Er werden al honderden pre-orders besteld, dus wees er snel bij om jouw exemplaar veilig te stellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten