woensdag 12 april 2017

Rauw: het allereerste insider lifestyle magazine

Gastronomixs komt met het allereerste insider lifestyle magazine voor chefs


De tijd vliegt! Dit voorjaar is Gastronomixs.com alweer vijf jaar online. Als een eerbetoon aan het vak lanceren oprichters Inge Meijs en Jeroen van Oijen eind mei iets heel bijzonders... namelijk: het allereerste ‘insider lifestyle’ magazine voor koks. Rauw by Gastronomixs, gaat het heten. En zoals je van ons mag verwachten, wordt het allesbehalve een stoffig jubileummagazine…

Iets teruggeven
We willen iets teruggeven aan de gebruikers en fans van ons platform. Jeroen: “Rauw magazine geeft een blik in de professionele keuken. Het is voor een groot deel gemaakt door mensen uit het vak zelf en laat letterlijk de kookcultuur zien. Niet met de glamour van foodies, bloggers en hipsters... Nee, het echte werk waarin iedere chef zich zal herkennen!”

Voor Rauw dook het team van Gastronomixs (samen met meer dan 25 externe creatieven) in Nederland en daarbuiten allerlei keukens in voor anekdotes, verhalen en beelden. Van sterrentent tot bistro en van cruiseschip tot broodjeszaak. Het is een ode aan het hardste en mooiste vak dat er is. Inge: “Rauw wordt een blad waar koks om zullen vechten tijdens het personeelseten.”

Pre-orders mogelijk vanaf 15 mei
Rauw magazine telt maar liefst 148 pagina’s, weegt zeker 720 gram, is zeer luxe afgewerkt en gaat €17,50 kosten. Rauw magazine zal, in beperkte oplage, exclusief verkrijgbaar zijn via www.gastronomixs.com (gratis verzending).

Wil jij het magazine als eerste in huis hebben? Zorg dan dat je in de week van maandag 15 mei een pre-order plaatst. Op maandagavond 22 mei wordt het magazine gelanceerd tijdens een besloten feest. De pre-orders zullen dinsdag 23 mei op de mat vallen.

Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de nieuwsbrief om niks te missen!

4 opmerkingen:

 1. Hoe kan ik pre order plaatsen voor Rauw Magazine ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Theo, dat kan (sinds gistermiddag, 15-05) via https://www.gastronomixs.com/nl/magazine-bestellen.html!

   Verwijderen
 2. Staan er recepten in het magazine ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staan 7 recepten in het magazine! De rest van de inhoud gaat vooral over de 'lifestyle' van chefs. Als je meer vragen hebt beantwoorden we die graag :-)

   Verwijderen