maandag 27 maart 2017

Terroir Berlin 13-16 mei

Internationaal bekende chefs zullen halverwege mei neerstrijken in de Duitse hoofdstad voor Terroir Berlin, gemixt met de beste restaurants van Berlijn voor het allereerste culinaire symposium van de stad. Als één van partners van het evenement, zal Gastronomixs ook aanwezig zijn!


Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van internationale relaties/netwerken en het samenstellen van prachtige, educatieve programma's voor de beste professionals in de gastronomie, is Terroir Hospitality trots om hun eerste culinaire symposium in Berlijn aan te kondigen (tevens de eerste van de Duitse hoofdstad).

Terroir Hospitality zal zijn bewezen concept uitrollen in Berlijn tussen 13 en 16 mei 2017. Tijdens dit vierdaagse symposium staan workshops, bijeenkomsten, diners en proeverijen centraal om de internationale chefs en enkele van Berlijns beste chefs met elkaar in contact te brengen en te luisteren, praten, proeven en debatteren over de toekomst van de Berlijnse food scene. Het hoogtepunt van het evenement is het Terroir Berlin Forum, wat plaats zal vinden op Maandag 15 Mei. Hier zullen chefs, foodservice professionals en pers discussiëren over waar de Berlijnse food scene heen zal gaan en hoe deze internationaal meer bekendheid kan krijgen.

Internationale chefs die aanwezig zullen zijn 
Esben Holmboe Bang (Maaemo, Oslo, Noorwegen)
Ana Ros (Hisa Franko, Kobarid, Slovenië)
Mark Best (Marque, Sydney, Australië)
Jeremy Charles (Raymonds, Newfoundland, Canada)
Amanda Cohen (Dirt Candy, New York City, USA)
Matt Orlando (Amass, Kopenhagen, Denemarken)
Magnus Ek (Oaxen & Krog, Stockholm, Zweden)
+ Matthias Walter (San Pellegrino Young Chef 2016)Berlijnse chefs die aanwezig zullen zijn  
Micha Schäfer (Nobelhart & Schmutzig)
Dylan Watson-Brown (ernst)
Victoria Eliasdóttir (dóttir)
Lode van Zuylen (Lode & Stijn)
Sebastian Frank (Horváth)
Marco Müller (Rutz)

Wil jij ook deelnemen aan het Forum?
Zoals gezegd is Gastronomixs één van de partners van Terroir Berlin. Wij zullen onszelf presenteren tijdens het Forum. We vinden het altijd tof om onze gebruikers in real life te ontmoeten. Zien we jou in Berlijn tijdens dit super gave event?
Datum & Tijd: Maandag 15 mei, 10:00-18:00u
Kosten: €75
Hier koop je tickets: https://www.rsvp-popup.com/events/terroir-berlin-forum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten