donderdag 23 februari 2017

Gastronaut Nik start eetbar De Wagon

Chefkok Nik Tonglet van restaurant De Houtloods in Tilburg breidt samen met Sander Overweg hun restaurant uit met een eetbar, genaamd: De Wagon. In deze blog vertellen we je meer over dit concept!

Nik, illustratie door
www.studiowellwaar.nl
De Wagon belooft net als De Houtloods een hotspot voor foodlovers te worden. De eetbar betrekt de oude wagons die eerder werden geplaatst op het Houtloods terrein. Waar de gerechten van De Houtloods vaak bestaan uit minstens acht elementen worden er bij De Wagon gastronomische creatieve gerechten geserveerd met een passende efficiëntie. “Met De Wagon willen we creatieve, toegankelijke gerechten serveren die vriendelijk zijn voor je portemonnee. We willen creativiteit terugbrengen in het lagere horeca segment”.

“In het buitenland zien we veel creatieve horecazaken in het lagere segment. In Nederland zijn de eetcafe’s de laatste jaren ondergeschoven kindjes geworden waar de kaart vaak niet verder rijkt dan: hamburgers en kip saté”. Bijzonder zo vindt Nik gezien we ons allemaal online massaal laten inspireren door foodies en foodblogs. Met De Wagon willen we onze gasten creatief inspireren, dit middels een tegendraads assortiment. Het nieuwe concept gaat hand in hand met het huidige concept van De Houtloods, de heren zien de nieuwe stap dan ook als een logische uitbreiding op het bestaande en gevestigde concept.

De Wagon opent medio april haar deuren en is zes dagen per week geopend voor ontbijt lunch en diner. Binnen is De Wagon voorzien van 35 zitplekken en het terras, geplaatst op een speciaal door Bedaux architecten ontworpen perron, is voorzien van 50 comfortabele zitplekken.

Wil je meer weten over de kookstijl van Nik? Bekijk dan hier de 20+ componenten die hij met ons deelt! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten