maandag 2 januari 2017

Lid van het Gastronomisch Gilde? Check dan nu je kortingscode!

Vanaf vandaag (maandag 2 januari 2017) hebben leden van het Gastronomisch Gilde recht op 33% korting op een Pro jaarabonnement op Gastronomixs. Lees in deze blog hoe je gebruik kunt maken van deze aanbieding!


Enige tijd geleden hebben we de leden van het Gastronomisch Gilde geïnformeerd over de veranderende samenwerking tussen Gastronomixs en het Gilde (in deze blog lees je daar meer over). Ieder lid van het Gilde heeft vandaag een persoonlijke e-mail ontvangen waarin aangegeven wordt dat vanaf nu de kortingscode klaar staat in MyGSX.

Om de kortingscode te gebruiken log je in op Gastronomixs.com en ga je naar MyGSX. Onder je persoonlijke gegevens en informatie over je abonnement, zie je nu het kopje "Lid van het Gastronomisch Gilde?" waar de kortingscode vermeld staat. Als je op de button 'Maak gebruik van korting' klikt en daarna kiest voor een jaarabonnement, wordt de €20 korting verrekend en ontvang je een factuur via e-mail. Direct daarna heb je weer volledige toegang tot alle componenten en kun je ook weer je favoriete componenten en zelfgemaakte composities in MyGSX bekijken/bewerken.

Mocht je er niet uitkomen met het upgraden naar een Pro jaarabonnement of een andere vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen met support@gastronomixs.com. Wij doen ons best om je zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten