vrijdag 27 januari 2017

Jp McMahon start project: Chef Swap

Deze maand is de Ierse Jp McMahon van restaurant Aniar* onze gastchef. Vanaf februari begint Jp met een nieuw project in samenwerking met meerdere sterrenchefs, namelijk: Chef Swap!


Gedurende het gehele jaar zal Jp McMahon in zijn Aniar* gastchefs van over de hele wereld verwelkomen om samen een 10-gangen menu te serveren. Ze serveren dan enkel gerechten met daarin invloeden van beide chefs. Ook zal de focus liggen op het respectvol gebruiken van duurzaam geproduceerde producten vanuit het westen van Ierland. 

De eerste namen voor Chef Swap zijn al bekend en dat zijn niet de minste! Op 18 februari zal de eerste avond van Chef Swap zijn met Ross Lewis van Chapter One* uit Dublin. In de loop van het jaar zullen onder andere de Finse chef Sasu Laukkonen van Chef & Sommelier in Helsinki en Nathan Outlaw van het gelijknamige sterrenrestaurant uit Cornwall gastchef zijn. 

Naast al deze namen zal het in juni de beurt zijn aan 'onze' Nederlandse Syrco Bakker, van restaurant Pure C*, die voorheen ook gastchef is geweest bij Gastronomixs. 

Wil je meer weten over Chef Swap? Klik dan hier. Bekijk hier de composities van Jp McMahon van deze maand. Wil je weten welke composities Syrco Bakker eerder met ons deelde? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten