vrijdag 7 oktober 2016

Broodinspiratie!

Heel 2016 inspireren we je samen met Carl Siegert maandelijks met verrassende broodconcepten, dus ook de laatste drie maanden van dit jaar! Allemaal met één van Siegert's heerlijke broodsoorten als uitgangspunt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder...

Als je direct wil zien welke broodjes er dit jaar allemaal op Gastronomixs zijn verschenen, dan kun je deze hier vinden.

De komende maanden
In de maand oktober inspireren we je met rozemarijn-zeezout wurfel met paprikapesto, gerookte kip en gegrilde courgette. In november inspireren we je brostei bladerdeegbakje met stoofvlees, pagrattato/panko en CressIn december vind je op Gastronomixs pallisade vijg/rozijn met vijgenspread, rauwmelkse brie en rucola garnituur: heerlijk ook voor bij de borrel!

Alle twaalf Carl Siegert broodjes die dit jaar op Gastronomixs verschijnen vallen onder het Brood-1-2-3 concept. Dit concept omvat een modulaire methode om eindeloos te varieren op broodjes. De basis is altijd het broodje opgebouwd met een spread (1), een belegsoort (2) en een garnituur (3). Zo creëer je makkelijk en snel een broodje met alle succesfactoren aan boord. Contrast in structuur, smaak en temperatuur is het toverwoord.

De broodjes zijn dus geschikt om zo op de lunchkaart te zetten, maar je kunt er ook nog super makkelijk op variëren. Bijvoorbeeld door een andere spread te kiezen! Wil je nog meer variëren op deze composities? Kijk dan eens helemaal onder het recept, daar tonen we allerlei componenten waarmee je het broodje verder aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past.

Ook om je lunchgasten te verrassen laat je je dus inspireren op Gastronomixs!

Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten