dinsdag 6 september 2016

GSX Masterclass Room tijdens Chefs(R)Evolution 2016!

Ben jij erbij op 18 en 19 september aanstaande? Dan is het weer tijd voor het grootste gastronomisch festival van Nederland, namelijk: Chefs(R)Evolution. Georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer in samenwerking met het Team Port Culinaire Thomas en Carola Ruhl. We heten je beide dagen van harte welkom in de Gastronomixs Masterclass Room!

Zowel zondag 18 als maandag 19 september wordt het Loading Dock van Theater De Spiegel (waar het hoofdpodium zich bevindt) omgetoverd in de Gastronomixs Masterclass Room. Op zondag vindt hier het Student Program plaats, hiervoor is het zitgedeelte gereserveerd. Uiteraard is iedereen toegankelijk in het stagedeelte. Op maandag volg je hier gratis inspirerende Masterclasses van een aantal topchefs. Het programma vind je hieronder:

Zondag 18 september: Student Program
11:15u Gastronomixs met Bas van Kranen*
11:45u Dutch Cuisine: Albert Kooy en Luc Kusters
13:30u Gastronomixs met Gijs Kemmeren
14:00u Dutch Cuisine: Albert Kooy en Luc Kusters
14:45u Rational: een complete keuken op 2m2
15:15u Patisserie: Jurgen Koens & Lyotta Hillen
16:30u Rational: een complete keuken op 2m2
17:00u Patisserie: Jurgen Koens & Lyotta Hillen

Maandag 19 september: Masterclasses
11:45u Jan Smink: the road to Bocuse d’Or Lyon
12:30u Syrco Bakker*: the future of food
15:30u Dick Middelweerd**: ‘de inspiratiewand’
16:30u Angélique Schmeinck: het eetbare schilderij

Doorlopend: Gastronomixs Tasting Dock
Beide dagen ben je ook welkom bij het Gastronomixs Tasting Dock, deze vind je ook in de Masterclass Room. Hier komt de website tot leven, en kun je ‘m zelfs proeven!! Alvast een klein tipje van de sluier: we gaan aan de slag met een klassiek Frans dessert en een Indonesisch groentegerecht.

Meer weten wat er te doen is rondom De Librije tijdens Chefs(R)Evolution? Bezoek dan de website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten