woensdag 27 juli 2016

Worldchefs Congress & Expo 2016

Van 24 t/m 27 september wordt het Worldchefs Congress & Expo gehouden in Thessaloniki, Griekenland. De oprichters van Gastronomixs zijn erbij en brengen je graag op de hoogte van dit evenement!

Over WACS
Wist je dat de 'World Association of Chefs Societies' wereldwijd 93 koksverenigingen vertegenwoordigd, met een omvang van meer dan 10 miljoen professionele chefs? Het WACS is een wereldwijd netwerk van chefs, opgericht in oktober 1928 op de universiteit van Parijs. Het is een professionele organisatie die zich bezig houdt met het voortzetten en verbeteren van de culinaire standaarden van alle keukens/eetculturen ter wereld. De vereniging bereikt deze doelen doormiddel van scholing, training en professionele ontwikkeling van haar leden op een internationaal niveau. Gastronomixs ondersteunt deze doelen als geen ander en dat is precies de reden dat wij het Congress nu promoten!

Over het Worldchefs Congress & Expo
Het Worldchefs Congress werd de afgelopen 86 jaar al in meer dan 34 steden over de gehele wereld georganiseerd. Een Worldchefs Congress trekt zo'n 500 tot 1000 chefs van over de hele wereld. In september zal het evenement 34 sprekers hosten uit allerlei delen van de wereld, ieder van hen zal een andere kijk geven op de wereldwijde gastronomie.

Registreren
Het programma is erg gevarieerd! De inspirerende sprekers, allerlei wedstrijden van hoog niveau en het bijeenkomen van chefs van over de hele wereld wil je niet missen... Als je wil registreren voor het Congress, vul dan het formulier in op: www.worldchefs2016.org. Wie weet zien we elkaar daar! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten