vrijdag 22 juli 2016

Nieuw inspiratiemagazine: CHEF

Vorige week lanceerde CHEF (Nestlé Professional) een gloednieuw culinair inspiratiemagazine voor chefs. Het wordt geheel gemaakt in samenwerking met chefs. Het eerste nummer heeft het thema ‘vuur’ (de passie van de chef brandt als nooit tevoren!) en upcoming chef en gastronaut Jermain de Rozario staat centraal.

CHEF bestaat 40 jaar. 40 jaar vuur! Het vuur brandt in CHEF en in chefs. Om het creatieve vuur te vieren en om stil te staan bij het 40-jarige bestaan, lanceert CHEF het I AM CHEF magazine. Voor al die chefs die trots zijn op hun vakmanschap en het culinaire vuur willen delen. Jermain de Rozario. Een jonge chef met ambitie. Begon zonder diploma's als gastheer, en later zonder diploma's als kok. Eenmaal achter het fornuis ontlaaide de passie voor het vak pas echt. Na in diverse restaurants te hebben gekookt, waaronder De Lindehof in Nuenen, jaagt hij nu zijn droom na; een eigen restaurant openen. CHEF liep een dag met hem mee voor een openhartig gesprek.

Verder lees je in het magazine meer over Westland Peppers en vind je er  recepten met CHEF Grillsaus. Bekijk het magazine hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten