vrijdag 1 juli 2016

Broodinspiratie voor je lunchmenu

Heb jij de 6 eerder verschenen broodconcepten van Carl Siegert gezien? De komende 6 maanden inspireren we je nog steeds elke maand met een compositie met één van zijn heerlijke broodsoorten als uitgangspunt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder...

Als je direct wil zien welke broodjes er dit jaar allemaal op Gastronomixs verschijnen, dan kun je hier alvast spieken.

De komende maanden
In de maand oktober inspireren we je met een zoete tosti: pan brioche met verse kaas, bosbessen, superfruit en notenmix. In augustus inspireren we je met zonnegloren wit met artisjokspread, kalfsrosbief en radijssalade. In september vind je op Gastronomixs een gigabol met een kalfshamburger, avocadospread, gekonfijte ui en tomaat.

Alle twaalf Carl Siegert broodjes die dit jaar op Gastronomixs verschijnen vallen onder het Brood-1-2-3 concept. Dit concept omvat een modulaire methode om eindeloos te varieren op broodjes. De basis is altijd het broodje opgebouwd met een spread (1), een belegsoort (2) en een garnituur (3). Zo creëer je makkelijk en snel een broodje met alle succesfactoren aan boord. Contrast in structuur, smaak en temperatuur is het toverwoord.

De broodjes zijn dus geschikt om zo op de lunchkaart te zetten, maar je kunt er ook nog super makkelijk op variëren. Bijvoorbeeld door een andere spread te kiezen! Wil je nog meer variëren op deze composities? Kijk dan eens helemaal onder het recept, daar tonen we allerlei componenten waarmee je het broodje verder aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past.

Ook om je lunchgasten te verrassen laat je je dus inspireren op Gastronomixs!

Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten