maandag 4 april 2016

Verrassende broodconcepten!

Zoals je misschien al weet vind je in 2016 elke maand een verrassend broodconcept van Carl Siegert tussen de composities op Gastronomixs, met één van zijn heerlijke broodsoorten als uitgangspunt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder...

Als je direct wil zien welke broodjes er dit jaar allemaal op Gastronomixs verschijnen, dan kun je hier alvast spieken.

De komende maanden
In de maand april inspireren we je met een Broodje NL met piccalilly spread, kruidensalade en dun geschaafd nagelhout. In mei inspireren we je met Osirisbroodjes met bijvoorbeeld een gado gado spread, pulled chicken en gado gado salade. In juni vind je op Gastronomixs de broods-taart met bijvoorbeeld tomatensalsa, parmaham en mozzarella en basilicum.Alle twaalf Carl Siegert broodjes die dit jaar op Gastronomixs verschijnen vallen onder het Brood-1-2-3 concept. Dit concept omvat een modulaire methode om eindeloos te varieren op broodjes. De basis is altijd het broodje opgebouwd met een spread (1), een belegsoort (2) en een garnituur (3). Zo creëer je makkelijk en snel een broodje met alle succesfactoren aan boord. Contrast in structuur, smaak en temperatuur is het toverwoord.

De broodjes zijn dus geschikt om zo op de lunchkaart te zetten, maar je kunt er ook nog super makkelijk op variëren. Bijvoorbeeld door een andere spread te kiezen! Wil je nog meer variëren op deze composities? Kijk dan eens helemaal onder het recept, daar tonen we allerlei componenten waarmee je het broodje verder aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past.

Ook om je lunchgasten te verrassen laat je je dus inspireren op Gastronomixs!

Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten