dinsdag 15 maart 2016

Jeroen & Inge sprekers op Terroir Toronto!

Terroir Symposium is hét jaarlijkse culinaire congres van Canada. Hier delen pioniers op het gebied van gastvrijheid, voedsel en ondernemen hun visie. Dit jaar zijn Jeroen en Inge, de oprichters van Gastronomixs, gevraagd om te spreken op dit vooruitstrevende symposium! 
Het symposium
Terroir vindt plaats van 24 tot en met 26 april in Toronto, Canada. Het symposium bestaat onder andere uit workshops, lezingen, optredens en presentaties. Pioniers van over de hele wereld komen hier samen om elkaar, en natuurlijk de rest van de wereld, te inspireren met hun verhaal.

Sprekers 2016
Het volledige programma van het Symposium vind je hier. Jeroen en Inge spreken in het 'Culinary Theatre' waar onder andere ook de Spaanse chef Quique Dacosta*** en de Australische chef Mark Best op het podium zullen staan (die beide eerder al eens gastchef waren voor Gastronomixs). Naast chefs staan er ook kookboekenschrijvers, recensenten, illustratoren, sommeliers, designers, bierbrouwers en slagers op het podium.

Jeroen en Inge zullen op 25 april het verhaal delen over hun droom: feeding the world with culinary creativity. In een volgend blog lees je meer over deze droom!

Via social media zullen we je de komende tijd op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom Terroir. Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten