donderdag 4 februari 2016

Volop brood inspiratie!

In 2016 vind je elke maand een verrassend broodconcept van Carl Siegert tussen de composities op Gastronomixs, met één van zijn heerlijke broodsoorten als uitgangspunt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder...

Als je direct wil zien welke broodjes er dit jaar allemaal op Gastronomixs zullen verschijnen, dan kun je hier alvast spieken.

De komende maanden
Vorige maand inspireerden we je met een Korenaar met vijgenspread, gekonfijte ui, eendenham en eendenlevercrème. Deze compositie kun je terugvinden in het archief, waar je toegang tot hebt met een Pro-account, Koksgilde-account of Student-account. Deze maand inspireren we je met Harvest cereales met gerookte makreelspread en rundertartaar en komende maand met pan tosti's van Pain Qnip.


Alle twaalf Carl Siegert broodjes die dit jaar op Gastronomixs verschijnen vallen onder het Brood-1-2-3 concept. Dit concept omvat een modulaire methode om eindeloos te varieren op broodjes. De basis is altijd het broodje opgebouwd met een spread (1), een belegsoort (2) en een garnituur (3). Zo creëer je makkelijk en snel een broodje met alle succesfactoren aan boord. Contrast in structuur, smaak en temperatuur is het toverwoord.

De broodjes zijn dus geschikt om zo op de lunchkaart te zetten, maar je kunt er ook nog super makkelijk op variëren. Bijvoorbeeld door een andere spread te kiezen! Wil je nog meer variëren op deze composities? Kijk dan eens helemaal onder het recept, daar tonen we allerlei componenten waarmee je het broodje verder aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past.

Ook om je lunchgasten te verrassen laat je je dus inspireren op Gastronomixs!

Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten