vrijdag 22 januari 2016

Composities voor de lunch

Gastronomixs is er voor iedere chef van elk niveau. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor de nieuwste componenten en het samenstellen van je eigen gerechten in MyGSX. Maar dit jaar zullen we ook meer inspiratie leveren voor jouw lunchkaart!

Verdeeld over heel 2016 tref je bij composities verschillende broodjes van onder andere Carl Siegert en Koppert Cress. 
We zullen de uitgebreide mogelijkheden van hun producten tonen.

Broodjes en variatiemogelijkheden
Wat dacht je van een geroosterd broodje kip gado gado, een zoete tosti met verse kaas, bosbessen en superfruit-notenmix of een Korenaar met vijgenspread, gekonfijte ui, eendenham en eendenlevercrème? Stuk voor stuk broodjes die je zo op de lunchkaart kunt zetten, maar ook broodjes waar je nog makkelijk op kunt variëren. Bijvoorbeeld door een andere spread te kiezen! Wil je nog meer variëren op deze composities? Kijk dan eens helemaal onder het recept, daar tonen we allerlei componenten waarmee je het broodje verder aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past.

Nog meer lunch
Naast broodjes zijn soepen natuurlijk ook een vaste waarde op de lunchkaart. Door tijdsdruk komen de meeste chefs niet meer toe aan het bereiden van eigen soepen, zonde! We willen je graag op weg helpen door alle klassieke basisrecepten te geven waar je (desgewenst) hedendaagse varianten op kunt maken... Ook salades mogen niet ontbreken op de lunchkaart. Alle klassieke basisrecepten daarvan vind je ook op Gastronomixs! Met salades kun je als kok oneindig creëren. Door te experimenteren met nieuwe smaakcombinaties, bereidingswijze van producten en originele dressings kun je tot een verrassend vernieuwend eindresultaat komen.

Ook om jouw lunchgasten te verrassen laat je je dus inspireren op Gastronomixs!

Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten