woensdag 9 december 2015

Inspiratie nodig? Bekijk ons archief!

Op zoek naar inspiratie voor een nieuw gerecht? Bekijk dan eens ons archief! Je vindt er maar liefst 297 gerechten, onder andere van onze gastchefs.

Het archief vind je onderaan de composities pagina. Alleen leden met een Pro-account hebben toegang tot het archief. Klik eens door het archief heen en vind altijd iets wat bij jou past. Bij alle composities vind je namelijk oneindig veel variatiemogelijkheden, waardoor een gerecht altijd in jouw keuken past! Vind je het gerecht te ingewikkeld? Gebruik dan bijvoorbeeld simpelere componenten. Of vind je het gerecht juist te eenvoudig, voeg dan verrassende componenten toe.

Zelf een gerecht maken met MyGSX
We geven je hieronder een voorbeeld hoe je een compositie uit het archief kunt gebruiken als inspiratie. Herinner je je het dessert van Margot Janse nog? Zij deelde het dessert: baobab hangop, macadamia, kokosnoot, heuningbos met ons (zie hiernaast). 

Wij maakten hier een variant op met de ingrediënten kokos, yoghurt en noten, we gingen op zoek naar passende componenten en combineerden deze in MyGSX. In MyGSX kun je eventueel nog opmerkingen toevoegen en je gerecht vervolgens printen. Je kunt er dan direct mee aan de slag in de keuken. Ben je benieuwd hoe ons gerecht er uiteindelijk uit is komen te zien? Bekijk deze dan hier!


Heb je een gerecht gevonden en wil je deze als inspiratie gebruiken? Ga dan aan de slag met MyGSX en combineer componenten tot jouw eigen gerecht. Laat je inspireren zonder te kopiëren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten