vrijdag 24 juli 2015

Sneak preview: warenkennis!

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen: deze zomer zijn we druk met het updaten van onze warenkennis! Vandaag krijg je een sneak preview.

Bij sommige ingrediënten vind je het al: verdiepende warenkennis. Dit najaar lanceren we voor 30 ingrediënten een complete vernieuwde warenkennispagina. Deze pagina is opgedeeld in verschillende categorieën: productgroep, soorten, inkoopspecificaties en bewaren, voedingswaarde en allergenen, wetenschappelijke kennis en 'je kunt het maar (w)eten!'. We geven je alle basisinformatie, maar daarnaast ook links met leuke filmpjes of tips voor bruikbare boeken.

De afbeelding hieronder geeft je een exclusieve preview van de eerste categorie: productgroep. In dit geval is het een detail van de warenkennispagina van aardappel. 


Niet alleen voor het onderwijs dat gebruik maakt van Gastronomixs is het een waardevolle toevoeging, ook voor professionele koks is het heel bruikbaar. Zo heb je altijd de belangrijkste kennis bij de hand! Later dit jaar voegen we van meer ingrediënten warenkennis toe. Vanaf september zijn de warenkennispagina's alleen te bekijken voor leden met een Pro-account.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten