vrijdag 10 juli 2015

Lebo inspireert met roomkaas naturel!

Deze maand is Lebo partner in creativiteit. Lebo Kaas maakt als enige in Nederland de roomkaas van verse melk. Deze verse roomkaas kent zowel warm als koud vele toepassingen voor in de professionele keuken. 

Lebo Verse Roomkaas
Lebo verse roomkaas naturel in spuitzak is een uniek product en onmisbaar in de professionele keuken. Door de unieke eigenschappen en neutrale smaak is dit product breed inzetbaar. Als kok kies je er zelf voor welke smaak je toevoegt en welk gerecht je ermee creëert. De roomkaas is 100% natuurlijk, bevat geen gelatine en is gemaakt van Nederlandse weidemelk van eigen boeren, waarmee een hoge kwaliteit gewaarborgd wordt. 

Lebo Verse Roomkaas in de keuken
Zowel in de hartige als in de zoete keuken is roomkaas breed inzetbaar. Naast een mooie neutrale basis voor andere smaken is de verse roomkaas een absolute verrijker, zeker op het gebied van soepen, sauzen, crèmes en desserts. Wij gebruikten de verse roomkaas als verrijker van een aardappel-preisoep met vongole en citrus. De compositie vind je hier.

Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!


Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten