maandag 20 juli 2015

Koopmans Professioneel inspireert met bladerdeeg

Deze maand is Koopmans Professioneel partner in creativiteit. Het bladerdeeg van Koopmans Professioneel is door de vorm een stuk makkelijker en rationeler te gebruiken en zorgt voor een mooi eindresultaat, zo ook de in millefeuille die je deze maand tussen de composities vindt.

Koopmans Professioneel bladerdeeg
De beste chefs in Nederland kiezen vol overtuiging voor Koopmans Professioneel. Een logische keuze, want Koopmans Professioneel staat al sinds 1846 voor vakmanschap, dat zich vertaalt in ambachtelijke en authentieke producten voor de professionele keuken.

De Zuivelmakers Hangop Culinair in de keuken
Bladerdeeg wordt ook wel korstdeeg of feuilleté genoemd en kenmerkt zich door een ‘bladerende werking’. Het Koopmans Professioneel bladerdeeg is zo gemaakt dat het bladeren in de oven gelijkmatig verloopt, voor een mooi en professioneel eindresultaat. Wij gebruikten het bladerdeeg voor een millefeuille: een onweerstaanbare combinatie van een zachte crème, krokant bladerdeeg, fris zomerfruit en een frisse sorbet van venkel. Deze compositie vind je hier

Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!


Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten