donderdag 11 juni 2015

Hollandia inspireert met Beur Culinair

Deze maand is Hollandia een van onze partners in creativiteit. Hollandia is een merk van FrieslandCampina Foodservice voor de professionele gebruiker. Het assortiment van Hollandia omvat een variëteit aan boter- en roomspecialiteiten, waarmee je als vakman of -vrouw het beste resultaat bereikt. In de compositie met gelakte kalfssukade wordt onder andere Beur Culinair gebruikt. 

Hollandia Beur Culinair
Beur Culinair is een melange met geklaarde boter voor bakken en braden. Het bevat boterolie en is direct herkenbaar aan de smaak en geur. Voorsmelten is niet nodig en het is snel op temperatuur. De Beur Culinair is hygiënisch verpakt in een handzame fles en voorzien van een praktische doseerdop.

Hollandia Beur Culinair in de keuken
De Beur culinairlijn voldoet functioneel aan de hoogste eisen. De vloeibare geklaarde boter spat niet en zorgt voor een mooie bruinering. In de compositie van deze maand wordt de kalfssukade gebraden in Beur Culinair, vervolgens afgelakt en gecombineerd met groene kruidensaus en erwten (bekijk deze compositie hier). Het gerecht is geïnspireerd de compositie van Jacob Jan Boerma met krokant gebakken zwezerik en ontwikkeld door het team van Hollandia. Deze compositie is eerder gepubliceerd in Hollandia !dee nr. 33.

Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!


Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten