dinsdag 9 juni 2015

Gastronauten aan de slag met MyGSX

Wij geloven niet in een monoloog. Daarom hebben we een aantal van onze gastronauten gevraagd om een compositie te creëren met MyGSX: met vier compleet verschillende waanzinnige composities als resultaat!

Met MyGSX creëer je binnen no-time een gerecht dat bij jouw stijl past, dat bewijzen Gijs, Bas, Maurits en Erik wel. Elk gingen ze op hun eigen manier aan de slag. Zo maakte Gijs, chef-kok bij herberg De Kop van 't Land, een compleet vegetarische compositie. Bas, chef-kok bij restaurant De Leuf*, nam een klassieker als uitgangspunt en goot de pêche melba in een onweerstaanbaar nieuw jasje. Maurits, sous-chef bij restaurant Latour*, ging ook aan de slag met een klassieker: salade Niçoise. Hij koos componenten en een manier van dresseren die helemaal aansluit bij Latour. Erik, chef-kok en eigenaar van De Limonadefabriek nam een heel ander uitgangspunt: hij keek wat hij nog voorhanden had in zijn koelkast (''we moeten toch ook op de centen letten en bovendien bevordert het de creativiteit''). Zijn startpunt werd buikspek, wat hij combineerde met componenten van groene peulvruchten en venkel.

Of je een vegetarische compositie wilt maken, een sterrendessert of een gerecht met hetgeen je nog in je koelkast hebt: met MyGSX kan het allemaal!

Ga zelf ook aan de slag met MyGSX! Deel jouw creatie op onze facebook en wie weet plaatsen we jouw compositie in augustus op Gastronomixs.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten