vrijdag 5 juni 2015

De Zuivelmakers inspireren met hangop!

Deze maand zijn De Zuivelmakers partners in creativiteit. De Zuivelmakers Hangop Culinair is de allerbeste échte en eerlijke hangop in Nederland. Deze maand laten we je zien hoe je Hangop ook in de hartige keuken perfect kan gebruiken!

De Zuivelmakers Hangop Culinair
Werk je graag met hangop? Maar is de bereiding je te veel gedoe? Dan is er nu een prachtige oplossing: échte hangop van De Zuivelmakers. Te koop per 5 kilo. Het heeft een vetgehalte van 6% en past perfect in de smaken en structuren van de hedendaagse keuken. Het geeft gerechten een fris en rijk karakter.

De Zuivelmakers Hangop Culinair in de keuken
De Zuivelmakers maakt de hangop door alleen vocht uit de yoghurt te halen, zonder toevoegingen. Hierdoor is de hangop fris, romig en stevig en geeft deze eigenschappen ook aan de componenten / composities waarin het gebruikt wordt. Wij gebruikten de hangop voor een supergezonde salade met veel contrast in smaak, temperatuur en structuur. De Hangop Culinair gebruikten we in het luchtige schuim en om de kip te marineren: door het zuur wordt deze heerlijk mals (bekijk deze compositie hier). 

Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!


Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten