dinsdag 12 mei 2015

Koopmans inspireert met Professioneel bladerdeeg!

Deze maand is Koopmans een van onze partners in creativiteit. Koopmans Professioneel bladerdeeg is het bladerdeeg met het beste bakresultaat, of je nu een snelle kaasstengel of een complex gerecht maakt. Deze maand laten we je zien hoe je met dit bladerdeeg rationeel een spinazie-feta taart maakt!

Koopmans Professioneel bladerdeeg
De beste chefs in Nederland kiezen vol overtuiging voor Koopmans Professioneel. Een logische keuze, want Koopmans Professioneel staat al sinds 1846 voor vakmanschap, dat zich vertaalt in ambachtelijke en authentieke producten voor de professionele keuken. 

Koopmans Professioneel bladerdeeg in de keuken
Het Koopmans Professioneel bladerdeeg is zo gemaakt dat het bladeren in de oven gelijkmatig verloopt, voor een mooi en professioneel eindresultaat. Wij gebruikten het bladerdeeg voor een spinazie-fetataart en combineerden dit met een component van tomaat en een component van zalm. De groenten geven we in deze compositie echt de hoofdrol, zonder de zalm zou dit ook zeker een mooi vegetarisch gerecht zijn (bekijk deze compositie hier). 

Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!


Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten