woensdag 22 april 2015

Vanaf nu: rundvleescomponenten op Gastronomixs!

Of een chef nu met courante of minder courante delen van het rund aan de slag wil, er is eigenlijk geen boek of website waar alle bereidingen overzichtelijk bij elkaar staan. Maar daar komt dit jaar verandering in!

Verspreid over 2015 lanceert Gastronomixs in samenwerking met Nice to Meat en Meat & Livestock Australia zes componentschema’s met verschillende delen van het black angus rund. De componenten zijn in kaart gebracht door niemand minder dan Cees Helder, Sidney Schutte, Joris Bijdendijk, Schilo van Coevorden en Mark Vaessen. Zij gingen samen aan de slag, met 72 waanzinnige bereidingen van rund als resultaat. 

De componenten van rundvlees maken de creatiemogelijkheden voor gebruikers van Gastronomixs nóg groter. Vandaag lanceren we entrecote, later dit jaar volgen sukade, spierstuk, dikke lende, staartstuk en bavette!

Warenkennis
Naast de componenten met rundvlees vind je op Gastronomixs per deel ook nog eens een productpaspoort en warenkennis over het deel. Wist je bijvoorbeeld dat entrecote vroeger als stoofvlees werd verkocht? Naast korte bereidingen is het dus ook geschikt in lange stofbereidingen. Bekijk meteen alle componenten van entrecote en creëer je eigen compositie in MyGSX! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten