vrijdag 17 april 2015

Rijk Zwaan inspireert met Sweet Palermo puntpaprika's!

Deze maand is Rijk Zwaan een van onze partners in creativiteit. Zij brengen met de Sweet Palermo puntpaprika's variatie in het paprikaschap. Deze maand laten we je zien wat je met deze uitzonderlijke paprika's kunt!

Sweet Palermo puntpaprika's
Deze puntpaprika's zijn onder andere uniek door de uitzonderlijke smaak, het hoge suikergehalte, kleine zaadlijst en de dunne schil. In de keuken zijn de paprika's breed inzetbaar en je zult merken dat ze écht anders zijn dan een normale paprika! Aan de basis van Sweet Palermo staat het ras Palermo RZ. Aanvankelijk werd deze rode zoete puntpaprika slechts op een aantal plaatsen geteeld, maar vanaf nu is deze smaaksensatie wereldwijd verkrijgbaar. 

Sweet Palermo puntpaprika's in de keuken
De Sweet Palermo is een allrounder in de keuken, want Sweet Palermo is perfect om te grillen, bakken en barbecuen, maar is ook heerlijk in een verse salade. Ook geven ze een mooie kleur aan je gerechten. Wij gebruikten de puntpaprika's om te poffen en te vullen en vervolgens te combineren met componenten van courgette, knoflook en inktvis (bekijk deze compositie hier). Met de componenten van Gastronomixs zijn de mogelijkheden om op dit gerecht te variëren eindeloos. 

Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!

Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten