vrijdag 24 april 2015

Koppert Cress inspireert met Salad Pea

Deze maand is Koppert Cress één van onze partners in creativiteit. Deze maand laten we je zien hoe je Salad Pea in een seizoensverantwoorde compositie kunt gebruiken!

Salad Pea
Salad Pea is het resultaat van traditioneel veredelingwerk, met meer blad dan aan een normale erwtenplant. In China zijn erwtenscheuten in het voorjaar de eerste verse groenten die beschikbaar zijn. Bij de eerste warme zonnestralen, kiemen de zaden die op de vensterbank zijn gezet en geven zo echt het gevoel van het voorjaar.  Salad Pea is jaarrond verkrijgbaar en kan tot zeven dagen bewaard worden tussen 2°C en 4°C.

Salad Pea in de keuken
Salad Pea heeft een subtiele smaak van verse doperwten, met een zoete, nootachtige nasmaak en knapperige bite. Salad Pea kan zowel bij warme als koude gerechten gebruikt worden, in salades, als ingrediënt of als garnering. Salad Pea kan zowel in z’n geheel als in delen worden gebruikt. Wij gebruikten de Salad Pea in een frisse salade met groene aspergetips, ansjovisboter, oude geitenkaas en truffelaardappelpapier (bekijk de compositie hier).

Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!


Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten