vrijdag 10 april 2015

Gastronomixs is jarig! Win!


Heb jij onze te gekke winactie al gezien? Vandaag bestaan we 3 jaar en jij maakt kans op een Tamahagane koksmes, exclusief verkrijgbaar bij Koksmesexpert t.w.v. €239,- 

WinactieAfgelopen drie jaar zijn voorbij gevlogen en inmiddels hebben we bijna 2000 componenten, een boek, MyGSX en al een flink aantal wereldberoemde gastchefs als Jonnie Boer, Quique Dacosta, Daniel Humm, Mark Best en Sven Elverfeld. Maar who is next? Welke (internationale) chef wil jij graag als gastchef op Gastronomixs zien? Laat het ons weten via Facebook, deel het Facebookbericht en maak kans op dat supervette Tamahagane koksmes!

Over het mes
De Tamahagane Tsubame serie messen bestaan uit 1 lemmet van 3 lagen RVS staal, de middelste laag is VG 5 staal: een nieuwe staalsoort! Deze laag is heel hard en is het daadwerkelijke snijgedeelte. De buitenste lagen staal zijn van SUS410 staal, deze zijn zachter en meer roestvast als de VG5 kern en beschermen deze. Het mes heeft een superieur behoud van zijn hoek en scherpte, bewezen door allerlei testen, komt VG 5 het beste uit de bus. Het lemmet is handgehamerd en de buitenste lagen zandgeblazen voor 1een schitterend uiterlijk. Het heft is van bruin pakkahout. Dit koksmes is exclusief verkrijgbaar bij koksmesexpert.

De actie loopt tot zaterdag 11 april. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten