dinsdag 28 april 2015

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over Gastronomixs? De kans is groot dat het antwoord op je vraag te vinden is in onze faq

Van de meest gestelde vragen hebben wij een lijst samengesteld met bijbehorende antwoorden. Zo vind je er bijvoorbeeld de antwoorden op onderstaande vragen:

Ik ben lid geworden van Het Kokgsgilde maar heb nog geen inloggegeven van Gastronomixs ontvangen?
Het kan zijn dat de mail met jouw inloggevens in je spamfilter terecht is gekomen. Mocht je hem daar niet terug kunnen vinden dan kun je via https://www.gastronomixs.com/nl/wachtwoord-vergeten.html je wachtwoord wijzigen en direct daarna inloggen!

Wie zit er achter Gastronomixs?
Gastronomixs is een initiatief van de Nederlandse ondernemers Jeroen van Oijen en Inge Meijs. Samen met een team van fanatieke medewerkers en chefs van alle niveaus zorgen zij ervoor dat er continu content gecreëerd, gecheckt en gefotografeerd wordt. Zij speuren voor jou de wereld af en zorgen ervoor dat jij er direct mee aan de slag kan. Zo bespaar je een hoop tijd en geld. Meer weten over het team van Gastronomixs? Klik dan hier.

Wat is MyGSX?
MyGSX is jouw domein op Gastronomixs. Naast je persoonlijke gegevens aanpassen en inzien, kun je hier je favoriete componenten verzamelen en combineren tot nieuwe gerechten. Met één druk op de knop print je jouw eigen compositie!

Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in onder aan de site en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten