donderdag 8 januari 2015

Nieuwe product placer: Flammkuchen.nl

Deze maand positioneert Flammkuchen.nl zich als partner in creativiteit! Zij laten jou als chef zien wat je kunt met de allerbeste flammkuchenbodems die zij te bieden hebben.

Product placement op Gastronomixs?
Door middel van Product Placement op Gastronomixs bieden we bedrijven de kans om de mogelijkheden te tonen met hun product(en). Wij creëren hiermee een compositie. 

Flammkuchenbodems van Flammkuchen.nl
Flammkuchen is de unieke delicatesse uit de Frans/Duitse Elzas. Aldaar al meer dan honderd jaar een begrip in bijna iedere horecagelegenheid. Inmiddels ook in Nederland een graag gezien als lunchgerecht, tussendoortje, borrelgarnituur, midnight snack, sauna special, lunch op de golfbaan, als gimmick in een toprestaurant, op een pretpark, als alternatief voor pannenkoek of pizza, maar ook als dessert.

Flammkuchen in de keuken
De variaties zijn eindeloos, denk aan een Flammkuchen van de dag waarbij de niet zo snel verkochte ingrediënten tegen een goede prijs kunnen worden verkocht. Het geheim is eigenlijk ‘Less is more’, product klein snijden, niet te dik beleggen en zorgen voor droge stof. Vochtige producten als tomaat, kappertjes, olijven even drogen voor gebruik. 

Je kunt variëren in de crème die je op de Flammkuchen smeert, op de ingrediënten die meegebakken worden en op de garnituren die je als laatste toevoegt. Op Gastronomixs vind je naast vijf componenten van Flammkuchen ook een inspirerende compositie

De compositie van Flammkuchen is deze maand gratis te bekijken! Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!

Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten