donderdag 27 november 2014

Gastronomixs winteractie

Tot en met 31-12* krijg je bij aankoop van het Toolbook een Pro-account van 2 maanden helemaal gratis!

Op het pasje dat je bij het boek krijgt staat een unieke kortingscode die je 2 maanden gratis toegang geeft tot alle inhoud van Gastronomixs. Het pakket wordt bovendien feestelijk verpakt en kun je, nadat het bij jou bezorgd is, direct aan iemand cadeau doen! Heb je al een Pro-account en wil je gebruik maken van deze actie? Stuur ons dan even een mailtje.

Het Gastronomixs Culinair Toolbook bevat onder andere een uniek Creatief Stappenplan met daarbij vijf verschillende creatieve tools. Het Toolbook bevat ook voorbeelden: er worden 7 klassiekers aan de hand van het Creatief Stappenplan en de creatieve tools herbewerkt. Het Toolbook kost €29,95 inclusief BTW, exclusief verzendkosten (Nederland €6,50 en België €9,50).

Wil je de creativiteit van je gehele keukenteam stimuleren? Bestel dan voor alle leden van je team het Gastronomixs Culinair Toolbook, het zal de investering waard zijn!

* Voorwaarden: bij aankoop van het Gastronomixs Culinair Toolbook (€29,95,- incl. BTW, excl. verzendkosten) ontvang je van 25-11-2014 t/m 31-12-2014 een Pro-account van twee maanden (t.w.v. €10,-) gratis. Factuuradres = bezorgadres. Op=op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten