woensdag 26 november 2014

Basisrecepten: ook voor de fanatieke hobbykok

Plotseling gasten over de vloer maar geen culinair hoogstandje klaar staan? Of bezig met je kerstmenu? Met de basisrecepten van Gastronomixs kun je altijd aan de slag.

Vorige week was de week van de basisrecepten. Vanaf nu vind je op Gastronomixs basisrecepten van beslag, deeg, koek, biscuit & cake, soep, mayonaise, dressing, bouillon, ijs, warme sauzen, koude sauzen en salades. Niet alleen voor chefs, maar ook voor fanatieke hobbykoks is dit natuurlijk een bijzonder waardevolle aanwinst. Deze basisrecepten kun je uitbouwen tot luxe perfectie op een bord, blijf je echter bij de basis dan is er maar weinig nodig om iets puurs op tafel te zetten!

Vanuit een goede basis ontstaan de meest bijzondere en creatieve gerechten. Met een lidmaatschap op Gastronomixs heb je altijd toegang tot MyGSX. Met MyGSX kun je jouw favoriete componenten (waaronder de basisrecepten) opslaan, zodat je ze te allen tijde bij de hand hebt. Ook kun je componenten combineren tot een gerecht, tot je eigen compositie. 

Misschien kun je een basisrecept al verassend uitbreiden met hetgeen je in huis hebt, dat je gasten denken dat er uren denkwerk in heeft gezeten. Zo tover je bijvoorbeeld met gemak een dessert op tafel met frambozenpoffertjes, in plaats van gewone poffertjes. Inspiratie nodig voor je kerstmenu? Ook dat vind je op Gastronomixs, je vindt er namelijk meer dan 1.800 componenten van 92 ingrediënten. 

Creativiteit in de keuken begint bij de basis. En dus bij Gastronomixs! Word hier lid voor maar 5,- per maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten