maandag 6 oktober 2014

Nieuwe Product Placer: Rungis

Deze maand positioneert Rungis zich als partner in creativiteit! Zij laten jou als chef zien wat je met één van hun producten kunt, namelijk: fruitpuree van Ponthiers. 

Product placement op Gastronomixs?
Door middel van Product Placement op Gastronomixs bieden we bedrijven de kans om de mogelijkheden te tonen met hun product(en). Wij creëren hiermee een compositie. 

Fruitpurees van Ponthiers
De fruitpurees van Ponthiers, exclusief verkrijgbaar bij Rungis, hebben een constante smaak, zijn van absolute topkwaliteit en leveren je tijdwinst op. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan dertig (!) smaken en zijn breed inzetbaar, zeker niet alleen in desserts...

Ponthiers gebruiken in de keuken
Met de appelpuree van Ponthiers creëerden wij een variant op de klassieke Waldorfsalade. Hierbij geven we groene appel de hoofdrol! De appelpuree wordt op 3 manieren gebruikt: het uitlekvocht voor de gelei, de dikke puree voor de mousse en we droogden een deel in de oven voor super krokante appelchips. Dit wordt gecombineerd met macadamianoten, walnoten, knolselderij en kwartel tot een bijzondere compositie waarin je de basiselementen van een Waldorfsalade direct herkent.

De compositie van Rungis is deze maand gratis te bekijken! Wil je variëren op deze compositie? Wij geven je componenten (onder de compositie) waarmee je het gerecht aan kunt passen zodat helemaal het bij jouw stijl past!

Wil je meer weten over Product Placement op Gastronomixs? Klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten