donderdag 4 september 2014

Future Food Stage: Prijsuitreiking #Challenge

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: op Gastronomixs kun je meedingen naar een Big Green Egg door een component in te sturen! De beste inzendingen worden geplaatst op Gastronomixs en op het Future Food Stage vindt de prijsuitreiking plaats.

Een tijdje geleden hebben we een compleet Big Green Egg componentenschema toegevoegd, met daarnaast nog zo'n 60 losse componenten bereid op de Big Green Egg! Maar de mogelijkheden van de Big Green Egg zijn oneindig... Daarom hebben we besloten om onze gebruikers met een Pro-account uit te dagen om jullie bijzondere bereidingen van de Big Green Egg in te sturen!

Inzendingen
Er zijn al een aantal mooie inzendingen bij ons binnengekomen. Wat dacht je van gerookte crème brûlée van gezouten caramel, romige gepofte knoflooksaus, carrot cake of maïsbrood? Er kan op deze inzendingen gestemd worden via Facebook. Weet jij een bijzondere bereiding op de Big Green Egg? Doe dan ook mee! Wees wel snel, je kunt insturen tot 10 september.

De prijsuitreiking
Op 14 september vindt de prijsuitreiking plaats op het Future Food Stage tijdens Chefs(R)Evolution. De 3 winnaars krijgen naast eeuwige roem ook een hele vette prijs! Een mini, small of large Big Green Egg met daarbij zo'n beetje alle accessoires. Die wil je toch winnen?!

Ben je benieuwd wie er gaat winnen en wil je onder andere alle ins & outs over creativiteit in de keuken? Kom dan naar het gratis toegankelijke Future Food Stage tijdens Chefs Revolution!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten