zondag 7 september 2014

Future Food Stage: Bas van Kranen


Op 14 en 15 september is het zover! Tijdens Chefs (R)Evolution is er naast het hoofdpodium een tweede (gratis toegankelijk!) podium waar je een kijkje krijgt in de toekomst van de gastronomie. Benieuwd wat er op het programma staat? Vandaag vertellen we je meer over één van de vooruitstrevende chefs die op het Future Food Stage te zien is, namelijk Bas van Kranen.

Bas van Kranen staat op jonge leeftijd al aan de top van de gastronomie. Bij restaurant De Leuf** in Ubachsberg is hij chef-kok en laat hij duidelijk zijn eigen stijl zien. Hij werkt in combinaties met niet meer dan 3 à 4 smaken op het bord. ‘Perfecte eenvoud’, noemt hij het zelf.

Healthy Bistronomy
In de gastronomie draait het volgens Bas niet alleen om lekker eten, maar ook om gezondheid en duurzaamheid. Tijdens zijn demonstratie met het onderwerp 'healthy bistronomy' inspireert hij jou met zijn doordachte visie op de samenstelling van gastronomie, gezondheid en duurzaamheid. 

Benieuwd naar het hele verhaal van Bas, zijn visie op toekomst van de gastronomie en alle ins & outs over creativiteit in de keuken? Kom dan naar het Future Food Stage op Chefs Revolution!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten