maandag 18 augustus 2014

We dagen je uit: stuur jouw Big Green Egg component in en win!

Het team van Gastronomixs werkt hard om alle ontwikkelingen in de culinaire wereld op één plaats bereikbaar te maken. Maar wij geloven niet in een monoloog van onze zijde, wij willen onze leden betrekken om dit platform uit te bouwen tot een belangrijk kennisnetwerk van chefs. Daarom schrijven we zo'n 2 maal per jaar de Gastronomixs Challenge uit. Iedere keer met een ander thema.

Weet jij een bijzondere bereiding op de Big Green Egg? Doe dan mee!
Een tijdje geleden hebben we een compleet Big Green Egg componentenschema toegevoegd, met daarnaast nog zo'n 60 losse componenten bereid op de Big Green Egg! Maar de mogelijkheden van de Big Green Egg zijn oneindig... Daarom dagen we jou uit om jouw bijzondere bereiding in te sturen!


Meedoen? Zo werkt het:
- Werk je component nauwkeurig uit met behulp van het inschrijfformulier en voeg een fotootje toe (bijvoorbeeld gemaakt met je smartphone).
 - Na een selectieronde komt je component online te staan en kan er gestemd worden via Facebook.
 - Behoor je op maandag 8 september tot de beste 10 ingezonden componenten? Dan wordt jouw component sowieso door ons bereid, gefotografeerd en online geplaatst!
- Daarna zal een vakkundige jury beoordelen welke componenten tot de beste 3 behoren (niet afhankelijk van Facebook-stemmen).
 - De 3 winnaars worden op zondag 14 september tijdens Chefs (R)Evolution bekend gemaakt op het gratis toegankelijke Future Food Stage. Als je wint krijg je naast eeuwige roem ook een hele vette prijs!

Wie kan er meedoen:
Alle Pro leden van Gastronomixs, op individuele inschrijving.

 Prijzenpakket:
- 1:
Een Large Big Green Egg inclusief XXL pakket accessoires en The Big Green Egg Book, t.w.v. €1.800.
- 2: Een Small Big Green Egg inclusief XL pakket accessoires en The Big Green Egg Book, t.w.v. €1.100.
- 3: Een Mini Big Green Egg inclusief XL pakket accessoires en The Big Green Egg Book, t.w.v. €700.
- TOP 10 DEELNEMERS: Publicatie van het ingezonden component op Gastronomixs met daarbij een naamsvermelding en een exemplaar van het Gastronomixs Culinair Toolbook!


*** over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden ***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten