maandag 1 september 2014

Future Food Stage: Wouter van Laarhoven


Op 14 en 15 september is het zover! Tijdens Chefs (R)Evolution is er naast het hoofdpodium een tweede (gratis toegankelijk!) podium waar je een kijkje krijgt in de toekomst van de gastronomie. Benieuwd wat er op het programma staat? Vandaag vertellen we je meer over één van de vooruitstrevende chefs die op het Future Food Stage te zien is, namelijk Wouter van Laarhoven.

Wouter van Laarhoven is voormalig chef-kok van restaurant De Molen* in Kaatsheuvel en is eigenaar van ByWouter. ByWouter is een creatief bedrijf dat unieke food-, wijn- en stylingprojecten en concepten realiseert die net dat beetje meer kwaliteit en uitstraling hebben.

Future Design on the Plate
3D-printen is een recente techniek waarvan de toepassingen steeds breder worden. Ook in de gastronomie kan het volgens Wouter van absolute toegevoegde waarde zijn. Zo laat hij zien dat je met custom made siliconen mallen op een eigentijdse manier een eigen signature kunt maken.

Uiteraard laat hij je zien hoe de 3D-printer werkt en op welke manieren je deze nog meer kunt gebruiken in de keuken!

Benieuwd naar het hele verhaal van Wouter, zijn visie op toekomst van de gastronomie en alle ins & outs over creativiteit in de keuken? Kom dan naar het Future Food Stage op Chefs Revolution!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten