woensdag 27 augustus 2014

Future Food Stage: VET! 36x buikspek!Op 14 en 15 september is het zover! Tijdens Chefs (R)Evolution is er naast het hoofdpodium een tweede (gratis toegankelijk!) podium waar je een kijkje krijgt in de toekomst van de gastronomie. Benieuwd wat er op het programma staat? Naast vooruitstrevende chefs is er nog een aantal programma-onderdelen op het Future Food Stage te zien, bijvoorbeeld van de Cas Spijkers Academie Breda.

Jeroen van Oijen, mede-oprichter van Gastronomixs.com, geeft al vele jaren gastlessen op onder andere de Cas Spijkers Academie in Breda. De Cas Spijkers Academie is één van de scholen waar Gastronomixs verweven is in het lesprogramma. Samen met de studenten gaat Jeroen aan de slag met 'n ingrediënt. Stap voor stap komen verzamelen ze allerlei mogelijke bereidingen van dit ingrediënt. De studenten worden uitgedaagd om alle richtingen op te kijken: van klassieke tot moderne bereidingen en natuurlijk wat er in andere landen mee gedaan wordt.

VET! 36x buikspek
Op het Future Food Stage laten een aantal studenten van de Cas Spijkers Academie zien hoe en welke bereidingen ze met buikspek verzameld hebben. Ook gaan we in op het onderwijs van de toekomst. Hoe wil de nieuwe generatie chefs opgeleid worden? En hoe draagt Gastronomixs daar aan bij?

Benieuwd naar het hele verhaal over de Cas Spijkers Academie, buikspek en het onderwijs in het algemeen? Kom dan naar het Future Food Stage op Chefs Revolution!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten