donderdag 7 augustus 2014

Future Food Stage op Chefs(R)Evolution


Op 14 en 15 september is het zo ver, dan is Zwolle twee dagen lang het culinair kloppend hart van de wereld met Chefs(R)Evolution. Befaamde internationale chefs maken hier hun opwachting. De ideale plek om ook vooruitstrevende Nederlandse vakmensen met een bijzondere visie op de toekomst van de gastronomie een podium te geven. Daarom hebben Restaurant De Librije en Port Culinaire, besloten een apart podium voor hen op te zetten, genaamd Future Food Stage. Het team van Gastronomixs.com ondersteunt in de organisatie en zorgt voor een inspirerend programma. Wil je een kijkje in de culinaire toekomst? Dan is het Future Food Stage een onmisbaar onderdeel van Chefs(R)Evolution!

Het loadingdock van Theater de Spiegel vormt tijdens Chefs(R)Evolution het stoere decor van het Future Food Stage. Twee dagen lang bestormt door Nederlandse culinaire toppers en uitweidend over de toekomst van de gastronomie, duurzaamheid en creativiteit in de keuken. Je hebt deze dagen gratis toegang tot inspirerende kookdemonstraties over onder andere de nieuwe Amsterdamse keuken, de architectuur van het ultieme dessert, voedselverspilling en relevante toepassingen van de 3D-printer.

LINE-UP FUTURE FOOD STAGE

Zondag 14 september
  • Hidde de Brabander, patissier & eigenaar Dreams of Magnolia:
    Archistructure op het bord, over de architectuur van het ultieme dessert.
  • Luc Kusters, chef-kok & eigenaar restaurant Bolenius:
    Nieuw Amsterdams, over de kunst van het restaureren.
  • Nik Tonglet, jong talent met internationale ervaring in Zuid-Afrika en Denemarken:
    Shared dining gecombineerd met zijn ervaringen bij The Test Kitchen en Noma.
Maandag 15 september
  • Bas van Kranen, aanstormend talent restaurant De Leuf**:
    Healthy bistronomy, over zijn doordachte visie op de samensmelting van gastronomie, gezondheid en duurzaamheid.
  • Studenten van de Cas Spijkers Academie Breda:
    VET! 36x Buikspek, ontwikkelden 36 componenten(bereidingen) met varkensbuikspek.
  • Wouter van Laarhoven, met een Michelinster bekroonde chef:
    Future design on the plate, over relevante toepassingen van de 3D-printer binnen de gastronomie.
Naast bovenstaande kookdemonstraties zijn er nog meer activiteiten op het Future Food Stage. Zo verzorgt Damn Food Waste een zogenaamde Cook Off en heb je doorlopend de mogelijkheid om de Meet & Greet stand van Gastronomixs te bezoeken. Hier ontmoet je de oprichters van Gastronomixs en wordt je bijgepraat over alle ins & outs van het creatieve proces in de keuken. 

Zien we je 14 en/of 15 september in Zwolle?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten