donderdag 21 augustus 2014

Future Food Stage: Hidde de Brabander


Op 14 en 15 september is het zover! Tijdens Chefs (R)Evolution is er naast het hoofdpodium een tweede (gratis toegankelijk!) podium waar je een kijkje krijgt in de toekomst van de gastronomie. Benieuwd wat er op het programma staat? Vandaag vertellen we je meer over één van de vooruitstrevende chefs die op het Future Food Stage te zien is, namelijk Hidde de Brabander.

Hidde is patissier en heeft zijn eigen label genaamd: Dreams of Magnolia. Je kunt hem kennen van zijn overheerlijke nougats en macarons, maar ook als televisiepresentator van Bake my Day (Net5).

ArchiStructure
Hidde heeft een carrière achter de rug in de banketbakkerij en in de gastronomie. Beide ervaringen combineert hij om tot zijn bijzondere creaties te komen. Beleving is daarbij één van de belangrijkste ingrediënten met daarnaast perfect op elkaar afgestemde kleuren, geuren, texturen en smaken.

In zijn eigen gevormde theorie 'ArchiStructure' grijpt Hidde de Brabander op universele wijze de opbouw van gerechten in zowel de hartige als zoete keuken bij de lurven. Door te letten op opbouw, smaakbeleving en de doorontwikkeling van texturen in structuur en temperatuur behoudt iedereen zijn eigen stijl, maar perfectioneert de degustatie-ervaring van de gast.

Benieuwd naar het hele verhaal van Hidde, zijn visie op toekomst van de gastronomie en alle ins & outs over creativiteit in de keuken? Kom dan naar het Future Food Stage op Chefs Revolution!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten