donderdag 5 juni 2014

Jonge culinaire talenten opgelet!

Ken je MAD Symposium al? Een jaarlijks evenement met dit jaar een nieuwe onderdeel: MAD Grant! MAD Grant haalt 10 veelbelovende jonge chefs van over de hele wereld naar Kopenhagen om ze de kans te geven om zich te presenteren en natuurlijk gratis het symposium bij te wonen. Ben jij 1 van deze 10 chefs?

Vorige zomer schreven we er al een blog over. Het in 2011 door René Redzepi opgerichte MAD bestaat onder andere uit het MAD Symposium: een jaarlijks eetfestijn in Kopenhagen waar topchefs, koks en leveranciers samenkomen om te praten over voedselgerelateerde onderwerpen en natuurlijk samen te eten, met als doel: het delen en vergaren van nieuwe en vergeten kennis op het gebied van voedsel. Vorig jaar werden er lezingen gegeven door topchefs als David Chang, Roy Choi en Ferran Adrià.

Dit jaar geeft MAD dus 10 jonge talentvolle chefs de kans om dit bijzondere evenement bij te wonen en zichzelf te presenteren. MAD vergoedt alle reis- en accommodatiekosten en natuurlijk het ticket voor het symposium. 

Om mee te doen moet je onder de 30 zijn, de Engelse taal goed beheersen en student zijn aan een culinaire opleiding of al werkend zijn in een restaurant. Voor 30 juni moet je dit formulier invullen en op 7 juli wordt bekend gemaakt welke 10 chefs naar Kopenhagen mogen. Een bijzondere kans en het zou natuurlijk geweldig zijn als ook Nederland vertegenwoordigd zou zijn door een van onze jonge topchefs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten