woensdag 16 april 2014

Paas patisserie van Jacques van Bragt

Heb je onze waanzinnige paasactie gezien? We hebben een gigantische surprise-ei verstopt op onze website, gemaakt door Jacques van Bragt! Vandaag lees je meer over deze patissier op ons blog.

Jacques van Bragt kreeg het vak van chocolatier en patissier met de paplepel ingegoten. Al in 1967 begonnen zijn ouders een zaak, waar taart en chocolade de boventoon voerden. Op precies dezelfde locatie waar Patisserie Van Bragt nog altijd gevestigd is. Jacques houdt dan ook van tradities, al zal hij deze altijd een hedendaagse draai geven. Patisserie met een gepassioneerde twist: daar staan hij en zijn medewerkers voor. Trends worden goed in de gaten gehouden, maar niet klakkeloos gevolgd. Het is een proces van continue jezelf blijven verbeteren. Daarin ligt de grootste uitdaging voor het gehele team. 

Producten van Van Bragt hebben een volstrekt eigen signatuur. Ze zijn nét even anders dan anders, zowel qua smaak als ook qua vorm. In ieder gebakje, taartje, bonbonnetje of koekje wordt iets van henzelf gelegd. Ze zijn daarom duidelijk herkenbaar als "een echte Van Bragt". Deze unieke producten passen bij een eigenzinnig team, dat weet wat ze wil overbrengen.

Jacques is een van Nederlands beste patissiers. Naast de winkel die hij heeft, geeft hij ook workshops en maakt hij de mooiste paascreaties. Neem snel een kijkje op zijn website, of bezoek zijn winkel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten