donderdag 13 februari 2014

Syrco, Bas en Maik op Young Talents Festival!

Jonge chefs uit de absolute top van de Nederlandse gastronomie staan in de spotlights op het eerste culinaire festival van Nederland 

Ze geven de gastronomie kleur, een ruig randje en sexappeal. Ze hebben een duidelijke visie op smaak, trends maar ook modern leiderschap in de doorgaans harde topkeukens. Ze staan al lang niet meer in de schaduw van hun beroemde chefs, maar er was nog nooit eerder een culinair festival dat alleen draait om de nieuwe generatie topkoks. Deze chefs bepalen het culinaire klimaat in de toekomst van de Nederlandse gastronomie. Op maandag 24 februari staan Syrco Bakker, Bas van Kranen en Maik Kuijpers als de drie ‘culinaire godenzonen’ op de main stage van het Young Talents Festival, dat plaatsvindt bij Koppert Cress te Monster.

DRIE CULINAIRE GODENZONEN VORMEN DE LINE-UP VAN DIT CULINAIRE FESTIVAL

Maik Kuijpers, rechterhand van driesterrenchef Jonnie Boer trapt af met een sessie van 40 minuten met fermentatie als belangrijkste techniek. ‘s Middags volgt Bas van Kranen, souschef van tweesterren restaurant De Leuf in Ubachsberg. Het thema van zijn sessie is ‘eenvoud & perfectie’, want Bas is geen fan van gefröbel op het bord. Afsluiter Syrco Bakker komt uit de stal van Sergio Herman. Syrco zal ingaan op hoe hij zijn roots, smaak en beleving laat samenkomen in zijn met één ster bekroonde restaurant Pure C in Cadzand.

Het Young Talents Festival wordt georganiseerd voor in 2013 afgestudeerde niveau 3/4 koks, maar er zijn een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar gesteld voor leden van het Koksgilde en gebruikers van Gastronomixs.com.

>>>>> Meld je snel aan! <<<<<

2 opmerkingen:

 1. Vreselijk bedankt om YTF te mogen meemaken het was ongelofelijk wat die gasten deden!
  Echt een onvergetelijke en leerrijke dag!
  SUPER

  Een tevreden gastronomix'kok

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen dat je het een onvergetelijke dag vond, tof dat je er was!

   Verwijderen