donderdag 6 februari 2014

Oud-stagiair Michael wint FoodManShip Award

Regelmatig lopen er stagiaires rond bij Gastronomixs, bijvoorbeeld van de studie Food Design en Innovation aan de HAS Hogeschool. Elk jaar presenteren afstuderende Food Designers hun eindproject op de Food Design Experience. Dit jaar werd voor de tweede keer de FoodManShip Award uitgereikt. Onze oud-stagiair Michael en tevens schrijver van de techniekblog, won in de categorie Food Design met zijn concept: BOON - de kracht van de oer-Hollandse boon!

BOON wil laten zien dat je met bonen eindeloos kunt variëren. BOON is een goede bron van koolhydraten en een alternatief voor aardappelen, rijst en pasta. De bonen worden ingemaakt in umami-bouillons waardoor de kracht van de oer-Hollandse boon wordt versterkt. De bouillon zorgt voor karaktervolle smaken en kan als basis worden gebruikt voor bijvoorbeeld een klassieke bolognese saus, geserveerd met witte bonen is het een gezonde variant op de Italiaanse klassieker. De oer-Hollandse mag weer terug als onderdeel van de hoofdmaaltijd! Klik voor meer informatie hier

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen