woensdag 16 oktober 2013

Lancering Gastronomixs Culinair Toolbook

Gisteren was het na lang wachten dan eindelijk zover: de lancering van het Gastronomixs Culinair Toolbook. Het eerste exemplaar werd in ontvangst genomen door Jonnie & Thérèse Boer!

Het Toolbook is een unieke 'gereedschapskist voor je brein' en is een must have voor iedere kok en iedereen die culinair creatief wil zijn. Het boek is vanaf vandaag exclusief te bestellen via www.gastronomixs.com en kost €29,95 incl. 6% BTW en excl. verzendkosten. Het Gastronomixs Culinair Toolbook is geen kookboek maar een handboek voor creativiteit in de keuken, voor ieder niveau.

Het bevat een Creatief Stappenplan en bijbehorende creatieve tools. Het unieke stappenplan is ontwikkeld samen met Rob de Haas, een internationaal geroemde specialist in creatieve denktechnieken. Hiermee kun je nieuwe gerechten ontwikkelen, maar ook variëren op bestaande gerechten. Naast dit alles worden in het boek verschillende klassiekers met behulp van het stappenplan herbewerkt. Het boek is mede tot stand gekomen door verschillende topchefs als Robert Kranenborg en Pascal Jalhay. Jonnie Boer schreef het voorwoord voor het boek waarin hij vertelt over zijn visie op creativiteit in de keuken.

''De horeca en gastronomie veranderen in hoog tempo, (mee)veranderen is geen keuze maar een noodzaak!'' Daarom is dit boek onmisbaar voor jou! Vanaf nu te bestellen op www.gastronomixs.com! Wil je foto's bekijken van de lancering? Kijk dan op onze Twitter & Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten