vrijdag 12 juli 2013

Hey Hobbykok!


Ben jij een fanatieke hobbykok en dol op lekker en gevarieerd eten? Gastronomixs helpt je om op een efficiënte en eenvoudige manier een verrassend diner te bereiden! 

Vanaf vandaag vind je op ons blog iedere maand tips om een perfect etentje te verzorgen en laten we je zien hoe je gemakkelijk op gerechten, die je bijvoorbeeld al járen maakt of in een tijdschrift tegenkomt, kunt variëren. Misschien verwacht je het niet, maar op Gastronomixs vind  je een hoop componenten die ontzettend simpel te bereiden zijn, maar een groots effect hebben! Deze maand laten we je zien hoe je met componenten van Gastronomixs op een simpele manier kunt variëren op: fruitsalades!

Het is zomer en op een warme zomerdag is er niks lekkerder dan heerlijke fruitsalade! Het punt is alleen dat je je gasten er niet echt mee verrast. Met een paar simpele componenten van Gastronomixs krijg je dit wel voor elkaar! Klik eens door de componenten van alle fruitsoorten op Gastronomixs, maar bijvoorbeeld ook door de verschillende dressings en yoghurt. Schroom niet om gekke combinaties uit te proberen, wie weet wat je ontdekt!

Een aantal mogelijkheden om jouw salade anders dan anders te maken:
- bouillon van aardbei
- in olijfolie gemarineerde framboos
- tagliatelle van appel
- banaanchips
- salade van galia
- gekonfijte aardbei
- mango uit het vuistje
- yoghurt chocolade ganache
- citrusdressing

Denk ook eens aan serveermogelijkheden. Serveer je salade eens in een cocktailglas, of in een krokant ijshoorntje! Zoek je een startpunt voor een fruitsalade? Denk eens aan reizen die je hebt gemaakt, en wat voor salades je daar at!

Ga snel aan de slag en maak met de componenten van Gastronomixs jouw etentje tot een succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten