dinsdag 11 juni 2013

Het 'composities archief' gebruiken

Kijk jij wel eens in het archief van Gastronomixs? Laat je inspireren door meer dan 100 seizoensverantwoorde composities, en dit worden er alleen maar meer!

In het archief vindt je alle composities die gastchefs met ons gedeeld hebben en daarnaast alle andere composities. Ben je op zoek naar inspiratie? Klik dan door het archief heen en vindt altijd iets wat bij jou past. Bij alle composities vindt je namelijk oneindig veel variatiemogelijkheden, waardoor een gerecht altijd in jouw keuken past! Vind je het gerecht te ingewikkeld? Gebruik dan bijvoorbeeld simpelere componenten. Of vind je het gerecht juist te eenvoudig, voeg dan verrassende componenten toe.

Je kunt het ook systematisch aanpakken, onder de button 'uitgebreid zoeken' vind je namelijk een keuzemenu waar je bijvoorbeeld kunt zoeken op ingrediënt (ik zoek een compositie met daarin tomaat) of kunt zoeken op menugang (ik ben op zoek naar een dessert). Of maak een combinatie van beide. Je hebt ook de mogelijkheid om een trefwoord in te geven, bijvoorbeeld de naam van een gastchef. 

Betalende leden van Gastronomixs hebben toegang tot het continue groeiende archief van composities van Gastronomixs. Ben jij nog geen betalend lid? Word dit dan snel, en maak gebruik van 24/7 inspiratie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten