maandag 17 juni 2013

Gastronomixs evolueert verder

Als fanatieke chef ben jij constant bezig om je keuken verder te laten evolueren. Je wil het je gasten naar hun zin maken en probeert altijd een hoger kwaliteitsniveau te behalen. Voor het team van Gastronomixs geldt exact hetzelfde. We praten veel met huidige en potentiële gebruikers om er achter te komen wat hen bezig houdt, en waar wij ze nog beter bij kunnen helpen. 

Facelift voor de homepage
Vandaar dat er wat wijzigingen zijn doorgevoerd. Als eerste, maar dat had je waarschijnlijk al gezien, hebben we de homepage een facelift gegeven. Als je op de website komt zie je direct wat er speelt in de wereld van Gastronomixs middels de vernieuwde slider, zeg maar een digitaal informatiebord. Binnen enkele slides ben je op de hoogte van het laatste nieuws en de toegevoegde componenten of composities. 

Nieuwe abonnementen!
Maar misschien wel het allerbelangrijkste zijn de aanpassingen in de abonnementen. We hebben vanaf nu nog maar twee abonnementen: een PROBEER ACCOUNT en een PRO ACCOUNT. Er is geen kwartaalabonnement meer en we hanteren nog maar één prijs, namelijk €60,- per jaar inclusief BTW. Voor maar €5,- per maand ben je dus op de hoogte van alle ontwikkelingen in de gastronomie en heb je een perfecte brainstormpartner! 

Had je al een abonnement?
Heb je in 2013 een oud Exclusive abonnement t.w.v. €116,16 afgesloten? Ook dan denken we met je mee en we hebben de volgende oplossing: je blijft voor hetzelfde geld 2 jaar lid. Leden met een oud Premium abonnement (kwartaal) krijgen automatisch bericht als hun abonnement afgelopen is, waarna ze de mogelijkheid krijgen om te upgraden naar een nieuw PRO ACCOUNT

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij, maar we horen natuurlijk graag je suggesties als je vindt dat er nog verbeteringen mogelijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten