donderdag 27 juni 2013

Deel een foto van jouw gemaakte componenten en win!

Heb je het al gemerkt? De homepage van Gastronomixs is vernieuwd en de abo's zijn veranderd. Gastronomixs evolueert verder. Laat zien hoe jij evolueert en WIN een jaar lang gratis toegang tot Gastronomixs!

Gastronomixs bevat op dit moment meer dan 1.000 componenten, en dit aantal zal de komende tijd blijven groeien. Voor een betalend lid (PRO ACCOUNT) zijn alle componenten 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar! Zo heb je op ieder gewenst moment inspiratie voor in jouw keuken bij de hand!

Wanneer je een PROBEER ACCOUNT hebt kun je twee weken lang alles bekijken, waarna je de mogelijkheid hebt om te upgraden naar een Pro account. Heb je nog geen account? Word dan snel lid en neem Gastronomixs 2 weken vrijblijvend en gratis op proef met het Probeer account!

Wij zijn heel benieuwd hoe jij in de keuken aan de slag gaat met Gastronomixs! Deel een foto op onze Facebook of Twitter van een component wat je aan het maken bent, of van een gerecht waar je met componenten van Gastronomixs hebt gewerkt en win dat jaarabonnement!

* Winnaar krijgt eind juni persoonlijk bericht, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten